**AE Kileler**

AE Kileler er et gresk fotballag fra byen Kileler i regionen Peloponnes. Klubben ble stiftet i 1964 og spiller sine hjemmekamper på Kileler Municipal Stadium.

**Historie**

AE Kileler ble grunnlagt i 1964 som en sammenslåing av to lokale klubber, Aris og Ermis. Klubben begynte å spille i de regionale divisjonene i det greske ligasystemet og rykket gradvis opp gjennom divisjonene.

I 2007 rykket AE Kileler opp til Football League, det tredje nivået i gresk fotball. Klubben hadde en vellykket periode på dette nivået og rykket opp til Football League 2 i 2015.

**Nåværende status**

AE Kileler spiller for tiden i Football League 2, og deres mål er å rykke opp til Football League 1. Klubben har et sterkt lag med en miks av erfarne og unge spillere.

**Farger og emblem**

AE Kilers farger er rød og hvit. Klubbens emblem er en skjold med den greske flagget i midten og fotballagens initialer, "AEK", på toppen.

**Hjemmebane**

AE Kileler spiller sine hjemmekamper på Kileler Municipal Stadium, som har en kapasitet på 3 000 tilskuere. Stadionet ligger i utkanten av byen Kileler.