**Weinland Gamlitz** er et østrigsk fodboldhold med base i den sydøstlige by Gamlitz i delstaten Steiermark. Klubben blev grundlagt i 1945 og spiller i øjeblikket i Regionalliga Mitte, den tredje række i det østrigske fodboldsystem.

**Historie**

Weinland Gamlitz blev grundlagt i 1945 under navnet "Sportunion Gamlitz" og har spillet i de regionale ligaer i Steiermark det meste af sin historie. Klubbens største succes kom i 2017, da de vandt Steirmark Landesliga og rykkede op i Regionalliga Mitte.

**Stadion**

Weinland Gamlitz spiller sine hjemmekampe på "Stadion Gamlitz", der har en kapacitet på 2.000 tilskuere. Stadionet er udstyret med en græsbane, omklædningsrum og en lille tribune.

**Aktuelt hold**

Weinland Gamlitz' hold består hovedsageligt af lokale spillere fra Gamlitz og de omkringliggende områder. Klubbens kaptajn er den erfarne forsvarsspiller Markus Ulrich. Andre nøglespillere omfatter angriberen David Madl, midtbanespilleren Dominik Kappel og målmanden Johannes Fras.

**Kampe og resultater**

Weinland Gamlitz har haft en blandet sæson 2022/23 i Regionalliga Mitte. De startede sæsonen stærkt, men har sidenhen tabt flere kampe i træk. Klubben ligger i øjeblikket i den nederste halvdel af tabellen, men håber stadig at klare sig fri af nedrykning.

**Supportere**

Weinland Gamlitz har en loyal gruppe af supportere, kendt som "Gamlitzer Jungs". Supporterne er berømte for deres passionerede stemning og ubetinget støtte til holdet.