Østerrike - 2. Landesliga 08/22 18:00 - SVG Stumm v SV Walchsee W 3-1
Østerrike - 2. Landesliga 06/13 17:00 - FC Volders v SVG Stumm L 2-0
Østerrike - Landesliga 11/05 18:00 - SVG Stumm v FC Volders L 1-2
Østerrike - 2. Landesliga 09/21 17:30 - SVG Stumm v Kolsass/Weer L 0-1
**SVG Stumm**

**Klubbinformasjon:**

* **Stiftelsesår:** 1911
* **Hjemmebane:** Stummplatz, Stumm
* **Klubbfarger:** Rød og hvit

**Historie:**

SVG Stumm er en tradisjonsrik østerriksk fotballklubb fra Zillertal-dalen i Tyrol. Klubben ble grunnlagt i 1911 og har spilt i ulike ligaer gjennom årene, inkludert Landesliga Ost (det fjerde nivået i østerriksk fotball).

**Nåværende prestasjoner:**

I sesongen 2022/23 spiller SVG Stumm i Tiroler Liga, det femte nivået i østerriksk fotball. Klubben har som mål å kjempe om opprykk til Landesliga Ost.

**Spillere og lag:**

SVG Stumm har en talentfull stall med unge spillere fra regionen. Laget ledes av erfarne spillere som midtbanespiller Peter Fankhauser og spiss Daniel Rainer.

**Trenerteam:**

Trener for SVG Stumm er Markus Geisler, en tidligere profesjonell fotballspiller med erfaring fra klubber som SV Ried og Wacker Innsbruck. Geisler er kjent for sin lidenskap og taktiske kunnskap.

**Fans:**

SVG Stumm har en lojal fanskare som støtter laget på hjemme- og bortekamper. Klubbens tilhengere er kjent for sin entusiasme og høylytte sang.

**Ambisjoner:**

Stumm har ambisjoner om å etablere seg som en toppklubb i Tiroler Liga og kjempe om opprykk til Landesliga Ost. Klubben har også som mål å utvikle unge spillere og skape en sterk forbindelse til lokalsamfunnet.