Aizenay

Leagues Played
Frankrike - Cup 1

Results

Frankrike - Cup 11/18 17:30 36 Aizenay v Libourne L 1-2

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 1 1 0
Goals against 2 2 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
**Aizenay, det franske fotballaget**

Aizenay er et fransk fotballag som spiller i fjerde divisjon (National 3). Klubben ble grunnlagt i 1929 og har hjemmebane på Stade Municipal i Aizenay, en by i departementet Vendée i Frankrike.

**Historie**

Aizenay har en lang og rik historie i fransk fotball. Klubben har spilt på ulike nivåer i det nasjonale ligasystemet, men har aldri nådd de høyeste divisjonene. Aizenay har vunnet flere regionale titler og har ved flere anledninger tatt seg til nasjonale cuper.

**Nåværende lag**

Aizenays nåværende lag består av en talentfull blanding av erfarne veteraner og lovende unge spillere. Laget ledes av hovedtrener Christophe Gourraud, som har vært med klubben i flere år.

**Hjemmebane**

Aizenay spiller sine hjemmekamper på Stade Municipal, en intim og atmosfærefylt bane med kapasitet til omtrent 1000 tilskuere. Banen er kjent for sin utmerkede spilleflate og for den entusiastiske støtten fra klubbens tilhengere.

**Tilhengere**

Aizenay har en lojal og lidenskapelig tilhengerskare. "Les Aizenayens" er kjent for sin entusiasme og sin stående støtte til laget. Klubben har et godt forhold til sine tilhengere og arrangerer ofte arrangementer og aktiviteter for å engasjere dem.

**Framtid**

Aizenays mål er å fortsette å konkurrere på et høyt nivå i fjerde divisjon og kjempe om opprykk til høyere nivåer. Klubben fokuserer også på å utvikle unge spillere og bygge et bærekraftig lag for fremtiden.