Ecoville

Leagues Played
Armenia - Cup 1

Results

Armenia - Cup 10/07 15:00 5 Ecoville v Mika Yerevan L 1-4

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 1 1 0
Goals against 4 4 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
**Ecoville, det armenske fodboldhold**

Ecoville er et professionelt fodboldhold med base i Yerevan, Armenien. Holdet blev grundlagt i 2020 og spiller i øjeblikket i den armenske Premier League.

**Klubfarver og symbol**

Ecovilles klubfarver er grøn og hvid. Holdets emblem viser et grønt træ med fodbolden i midten, hvilket symboliserer holdets engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed.

**Stadion**

Ecoville spiller sine hjemmekampe på Vazgen Sargsyan Republican Stadium i Yerevan, Armenien. Stadionet har en kapacitet på 14.403 pladser.

**Spillere og personale**

Ecoville råder over en talentfuld trup af armenske og udenlandske spillere. Holdet ledes af cheftræner Artak Osepyan, som tidligere har trænet flere klubber i Armenien.

**Præstationer**

Selvom Ecoville er et relativt nyt hold, har de allerede opnået nogle bemærkelsesværdige resultater. I 2021 vandt holdet den armenske pokalturnering og kvalificerede sig dermed til UEFA Europa Conference League.

**Ambitioner**

Ecoville sigter mod at blive en af de førende klubber i Armenien og etablere sig som en seriøs konkurrent til nationale og internationale titler. Holdet lægger også stor vægt på at udvikle unge spillere og fremme bæredygtig fodbold.