Anderson (IN)

Leagues Played
NCAAB 1

Results

NCAAB 12/08 01:00 - Southern Indiana v Anderson (IN) L 78-47
USA Basketball Team "Anderson (IN)" er et amerikansk basketballhold, der repræsenterer byen Anderson, Indiana. Holdet spiller i den semi-professionelle The Basketball League (TBL).

Holdet blev grundlagt i 2018 og ledes af ejer og hovedtræner Doug Ogle. Ogle har mange års erfaring inden for basketball og har tidligere trænet flere succesfulde hold på forskellige niveauer.

USA Basketball Team "Anderson (IN)" stiller med en talentfuld trup bestående af spillere fra hele landet. Holdet er kendt for sin aggressive forsvarsstil og et eksplosivt angreb.

I TBL-sæsonen 2023 vandt holdet sin første divisionsmesterskab og nåede frem til Eastern Conference-semifinalerne. Holdet er forpligtet til at vinde mesterskabet og repræsentere Anderson og Indiana med stolthed.

Udover deres succes på banen er USA Basketball Team "Anderson (IN)" også aktiv i lokalsamfundet. Holdet deltager i en række initiativer, herunder ungdomsbaserede basketballprogrammer og samfundsservice-arbejde.

Holdets mission er at give fans en spændende og underholdende basketballoplevelse, samtidig med at de inspirerer og beriger det lokale samfund.