Al Sharqia el Dokhan

Leagues Played
Egypt - League 2

Results

Egypt - League 01/05 16:00 - Al Sharqia el Dokhan v Al Shams W 63-55
Egypt - League 01/30 14:00 - Al Sharqia el Dokhan v Heliopolis W 68-64
Al Sharqia el Dokhan er et egyptisk basketballhold med base i Kairo. Holdet spiller i den egyptiske Premier League, som er den øverste basketballliga i Egypten. Al Sharqia el Dokhan er et af de mest succesrige basketballhold i Egypten og har vundet flere mesterskaber.

Holdets navn, Al Sharqia el Dokhan, betyder "Østens tobak" på arabisk. Det skyldes, at holdet oprindeligt blev grundlagt af ansatte i tobaksproduktionsvirksomheden Eastern Company.

Al Sharqia el Dokhan spiller sine hjemmekampe i Dr. Hassan Mostafa Indoor Sports Complex i Kairo. Arenaen har en kapacitet på 4.500 tilskuere.

Holdets hovedtræner er den tidligere egyptiske landsholdsstjerne Amr Abdel Hamid. Abdel Hamid har en lang og succesrig karriere som basketballspiller, og han har også trænet flere andre hold i den egyptiske Premier League.

Al Sharqia el Dokhan har en række dygtige spillere, herunder den egyptiske landsholdsspiller Assem Marei. Marei er en alsidig spiller, der kan spille på flere positioner. Han er en stærk forsvarer og en dygtig skytte.

Al Sharqia el Dokhan er et ambitiøst hold, der ønsker at vinde endnu flere mesterskaber i fremtiden. Holdet har en stærk trup og en erfaren træner, så de har gode chancer for at nå deres mål.