Le Havre Caucriauville Sportif

Leagues Played
Frankrike - Cup 1

Results

Frankrike - Cup 10/30 13:30 36 Le Havre Caucriauville Sportif v AF Virois L 0-4

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 0 0 0
Goals against 4 4 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
Le Havre Caucriauville Sportif er et fransk fotballag med base i Le Havre, Normandie. De spiller for tiden i Championnat National 2, det fjerde nivået i det franske fotballigahierarkiet. Laget ble grunnlagt i 1924 etter sammenslåingen av to lokale klubber, Havre Athletic Club og Caucriauville Athletic Club.

Le Havre Caucriauville Sportif spiller hjemmekampene sine på Stade Océane, som også brukes av Ligue 2-klubben Le Havre AC. Stadionet har en kapasitet på 25 178.

Lagets farger er blått og hvitt, og det kjente seg for sin tradisjonelle spillestil med korte pasninger og hurtig angrep. Le Havre Caucriauville Sportif har en sterk lokal fanbase og er kjent for sin lidenskapelige atmosfære på hjemmekamper.

Til tross for at laget aldri har spilt i Ligue 1, det øverste nivået i fransk fotball, har de hatt en viss suksess i Coupe de France, den franske cupen. De har nådd semifinalen i konkurransen ved tre anledninger, senest i 2019-20-sesongen.

Noen av de bemerkelsesverdige spillerne som har spilt for Le Havre Caucriauville Sportif inkluderer:

* Cédric Hengbart
* Yohann Pelé
* Vikash Dhorasso
* Jean-Alain Boumsong
* Dimitri Payet

Le Havre Caucriauville Sportif er et lovende fotballag med en rik historie og en lojal fanbase. De håper å oppnå suksess på banen i årene som kommer og fortsette å være et flaggskip i fransk fotball.