Suburense CF

Leagues Played
Spania - Regionalliga 1

Results

Spania - Regionalliga 12/21 18:54 - Suburense CF v Igualada L 0-1
**Suburense CF**

Suburense CF er en spansk fotballklubb fra Vallecas i Madrid. Klubben ble grunnlagt i 1928 og spiller for tiden i Tercera División Grupo 7, det fjerde nivået i spansk fotball.

Suburense CF er en meget dedikert klubb med en sterk lokal forankring. Klubben har en trofast supportergruppe som er kjent for sin lidenskap og entusiasme. Lagets hjemmebane er Estadio Cerro Almodóvar, som har en kapasitet på 3000 tilskuere.

Klubben har en rik historie og har produsert flere bemerkelsesverdige spillere, inkludert:

* Juan Carlos Rodríguez, tidligere Real Madrid-spiller
* Javier Portillo, tidligere Real Madrid Castilla-spiller
* Miguel Ángel Ferrer "Mista", tidligere Valencia-spiller

Suburense CF er kjent for sin offensive spillestil og sitt engasjement for å utvikle unge talenter. Klubben har et utmerket ungdomssystem som har fostret mange spillere som har gått videre til å spille på høyere nivåer.

I løpet av de siste årene har Suburense CF prestert godt i Tercera División og har flere ganger vært nær ved å rykke opp til Segunda División B. Klubben har også hatt suksess i Copa del Rey, hvor de har nådd fjerde runde ved flere anledninger.

Suburense CF er en klubb med en lys fremtid. Deres dedikasjon til lokalsamfunnet, deres offensive spillestil og deres utvikling av unge talenter gir dem alle ingrediensene for å oppnå større suksess i årene som kommer.