Provincial Talagante

Leagues Played
Chile - Tercera 2
Links
Wikipedia

Results

Chile - Tercera 09/10 20:54 - Tomas Greig v Provincial Talagante L 3-2
Chile - Tercera 09/03 22:04 - Deportes Limache v Provincial Talagante L 2-1

Wikipedia - Provincial Talagante

Provincial Talagante is a Chilean Football club, their home town is Talagante, Chile. They currently play in the fourth level of Chilean football, the Tercera División.

The club were founded on February 03, 2006 and participated for 5 years in Tercera División and 1 year in Cuarta División.

Provincial Talagante er et chilensk fotballag i byen Talagante i Santiagoprovinsen. Klubben ble grunnlagt i 1938 og spiller for tiden i Primera B, det andre nivået i det chilenske ligasystemet.

Lagets hjemmebane er Estadio Lucas Pacheco Toro, som har en kapasitet på 5000 tilskuere. Lagets drakter er røde og hvite, og deres kallenavn er "Los Provinciales".

Provincial Talagante har vunnet Segunda División én gang, i 1959, og har spilt i Primera División, den øverste divisjonen i chilensk fotball, ved flere anledninger.

Klubben har en lang og stolt historie, og er en av de mest populære klubbene i Santiagoprovinsen. De har en lojal fanskare og et godt støtteapparat, og de er alltid klare til å kjempe om opprykk til Primera División.