Hajer U21

Leagues Played
Prince Faisal bin Fahad Cup 15
Related Teams
Hajer Hajer U20 Hajer U19
Hajer U21 er et fotballag for unge spillere under 21 år fra Saudi-Arabia. Laget er underlagt det saudiarabiske fotballforbundet og representerer ungdomsavdelingen til Hajer Club.

Hajer U21 er et talentfullt lag med en rekke lovende spillere. Laget har deltatt i flere nasjonale og internasjonale turneringer, og har oppnådd suksess på flere nivåer.

I den saudiarabiske U21-ligaen er Hajer U21 en av de beste lagene og har vunnet ligaen flere ganger. Laget har også representert Saudi-Arabia i regionale og kontinentale turneringer, og har oppnådd gode resultater.

Noen av de mest bemerkelsesverdige spillerne i Hajer U21 inkluderer midtbanespilleren Abdullah Al-Hamdan, forsvarsspilleren Sultan Al-Ghamdi og spissen Fahad Al-Muwallad. Disse spillerne har alle representert Saudi-Arabias ungdomslandslag og forventes å ha en lys fremtid i internasjonal fotball.

Hajer U21 er et lag med stort potensial og mange talentfulle spillere. Laget har et mål om å utvikle unge saudiarabiske fotballspillere og bidra til veksten av fotball i Saudi-Arabia.