Kalonji Pro Profile U23

Related Teams
Kalonji Pro Profile
Kalonji Pro Profile U23 er et talentfullt og ambisiøst lag som består av spillere fra flere ulike bydeler i Oslo. Laget er kjent for sitt offensive og tekniske spill, og har en klar målsetting om å bli en av de beste U23-lagene i Norge.

Spillerne i Kalonji Pro Profile kommer fra en rekke ulike bakgrunner, men har en felles lidenskap for fotball. De er alle hardtarbeidende og dedikert, og har et sterkt samhold på og utenfor banen.

Hovedtrener for Kalonji Pro Profile U23 er den erfarne treneren Ali Kalonji. Kalonji har en lang fartstid i fotballen, både som spiller og trener, og er kjent for sin evne til å utvikle unge spillere.

Kalonji Pro Profile U23 spiller sine hjemmekamper på Ekebergsletta kunstgressbane. Banen ligger sentralt i Oslo, og har gode trenings- og kampforhold.

Lagets målsetting for sesongen er å vinne sin avdeling i 4. divisjon, og å kvalifisere seg til NM for U23-lag. Kalonji Pro Profile U23 er et lag med stort potensial, og det blir spennende å følge deres utvikling i årene som kommer.