Ecole de Football Yeo Martial

Leagues Played
Elfenbenskysten - League Cup 2

Results

Elfenbenskysten - League Cup 10/23 15:28 - Ecole de Football Yeo Martial v AS Denguele L 1-2
Elfenbenskysten - League Cup 10/17 15:30 - Ecole de Football Yeo Martial v Esperance Bouake D 1-1

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 1 1 0
Goals against 2 2 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Ecole de Football Yeo Martial er et fotballag fra Abidjan i Elfenbenskysten. Klubben ble grunnlagt i 2007 av tidligere profesjonell fotballspiller Yeo Martial. Klubbens førstelag spiller i Ligue 1, den øverste divisjonen i Elfenbenskystens fotballiga. Yeo Martial er også hovedtrener for laget.

Klubbens stadion er Stade Robert Champroux i Abidjan. Kapasiteten på stadion er 20 000.

Lagets farger er blått og gult. Lagets emblem er en fotball med klubbens initialer, EFYM, skrevet på den.

Yeo Martial var en suksessfull fotballspiller i sin aktive karriere. Han spilte for flere klubber i Frankrike, Belgia og Nederland. Han spilte også for Elfenbenskystens landslag.

Etter at han la opp som fotballspiller i 2007, grunnla han Ecole de Football Yeo Martial. Klubbens mål er å hjelpe unge afrikanske fotballspillere med å utvikle sitt potensial og nå sine mål.

Klubben har hatt flere suksesser i løpet av sin korte historie. I 2015 vant klubben Coupe de Côte d'Ivoire, den nasjonale cupmesterskapet. I 2016 vant klubben Ligue 1-tittelen for første gang.

Ecole de Football Yeo Martial er en av de mest lovende klubbene i Elfenbenskysten. Klubben har et sterkt ungdomsakademi og et talentfullt førstelag. Klubben har potensial til å bli en av de beste klubbene i Afrika.