San Diego Premier Academy SC

Leagues Played
USA - UPSL 2

Results

USA - UPSL 09/29 02:52 - Santos FC UPSL v San Diego Premier Academy SC D 3-3
USA - UPSL 09/23 02:00 - PSC San Diego v San Diego Premier Academy SC W 0-5

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 0 1
Wins 0 0 0
Draws 1 0 1
Losses 0 0 0
Goals for 3 0 3
Goals against 3 0 3
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
San Diego Premier Academy SC er en av de ledende ungdomsfotballakademi i San Diego, California. Akademiet er forpliktet til å utvikle unge fotballspillere både på og utenfor banen.

Akademiets trenere er tidligere profesjonelle spillere med mange års erfaring på høyeste nivå. De er dedikert til å hjelpe spillerne nå sitt fulle potensial.

Akademiet tilbyr et bredt spekter av programmer for spillere på alle nivåer, fra nybegynnere til elitenivå. Programmene inkluderer ukentlige treningsøkter, kamper, turneringer og college-forberedelsesstøtte.

San Diego Premier Academy SC har et sterkt fellesskapsfokus. Akademiet er involvert i en rekke samfunnsinitiativer, inkludert skolebesøk, trenerklinikker og samfunnsrenholdsaksjoner.

Akademiet har produsert et antall spillere som har gått videre til å spille på college- og profesjonelt nivå. Noen av de mest bemerkelsesverdige alumniene inkluderer:

* Omar Gonzalez (USAs landslag)
* Joe Corona (USAs landslag)
* Paul Arriola (USAs landslag)

Hvis du leter etter en førsteklasses ungdomsfotballakademi i San Diego, er San Diego Premier Academy SC det perfekte valget for deg.