CD Fas USA

CD Fas USA er et profesjonelt fotballag med base i Los Angeles, California. Laget spiller i National Independent Soccer Association (NISA), en profesjonell liga på nivå tre i det amerikanske fotballsystemet. CD Fas USA er et datterselskap av det salvadoranske fotballaget Club Deportivo FAS og ble grunnlagt i 2017. Laget spiller hjemmekampene sine på East Los Angeles College stadion.

CD Fas USAs hovedtrener er Octavio Zambrano, en tidligere ecuadoriansk landslagsspiller. Laget har en rekke erfarne spillere i stallen, inkludert forsvarsspilleren Henry Romero og midtbanespilleren Maynor Figueroa. CD Fas USA har også flere unge talenter, blant annet angriperen Kevin Santamaria og forsvarsspilleren Ronald Rodriguez.

Lagets offisielle farger er kongeblå og hvit, og lagets logo er basert på logoen til deres moderklubb i El Salvador. CD Fas USA har et nært forhold til Club Deportivo FAS og deler treningsanlegg og ressurser med klubben.

CD Fas USA er et ambisiøst lag med mål om å bli et topplag i NISA og kvalifisere seg til US Open Cup. Laget har et sterkt engasjement i lokalsamfunnet og jobber med å fremme fotball i Los Angeles-området.