Burundi Military

Leagues Played
Vennskapskamper 1

Results

Vennskapskamper 08/20 07:10 - Burundi Military v Uganda Military W 2-1

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 1 1 0
Draws 0 0 0
Losses 0 0 0
Goals for 2 2 0
Goals against 1 1 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
**Burundi Military FC**

Burundi Military FC er et professionelt fodboldhold baseret i Bujumbura, Burundi. Holdet blev grundlagt i 1963 og spiller deres hjemmekampe på Stade Prince Louis Rwagasore.

**Historie:**

Burundi Military er et af de mest succesfulde hold i Burundi og har vundet det nationale mesterskab 15 gange. De har også vundet Burundi Cup 11 gange. På internationalt plan har de deltaget i CAF Champions League og CAF Confederation Cup flere gange.

**Stadion:**

Burundi Military spiller deres hjemmekampe på Stade Prince Louis Rwagasore, som er det nationale stadion i Burundi. Stadionet har en kapacitet på 22.000 tilskuere.

**Trup:**

Burundi Militærys trup består hovedsageligt af burundiske spillere, men de har også et par udenlandske spillere. Holdet er kendt for sin fysiske tilstedeværelse og stærke forsvar.

**Resultater:**

Burundi Military har været et dominerende hold i Burundi i mange år. De har vundet det nationale mesterskab konsekvent og har også haft succes i pokalen. På internationalt plan har de ikke haft samme niveau af succes, men de har gjort det godt i CAF-turneringerne.

**Nøglespillere:**

* **Francis Mustafa:** Målmand
* **Christophe Nduwarugira:** Forsvarer
* **Jacques Tuyisenge:** Midtbanespiller
* **Saidi Ntibazonkiza:** Angriber
* **Laudit Mavugo:** Angriber