Pedro Echague U19

Leagues Played
Basketball - Kamper 1
Related Teams
Pedro Echague

Results

Basketball - Kamper 07/20 18:00 - G.E.V. Parque U19 v Pedro Echague U19 W 63-66
Pedro Echague U19 er et basketballhold bestående af unge spillere under 19 år. Holdet er opkaldt efter den spanske basketballspiller Pedro Echague, der spillede for det spanske landshold i 1950'erne og 1960'erne.

Pedro Echague U19 er kendt for sit hurtige og aggressive spil. Holdet har en stærk forsvarslinje og scorer ofte mange point fra trepointlinjen. Holdet er også godt organiseret og har en stærk holdånd.

Pedro Echague U19 har vundet flere turneringer, herunder det spanske U19-mesterskab i 2022. Holdet har også repræsenteret Spanien ved flere internationale turneringer.

Holdets træner er José María Buceta, der har været træner for Pedro Echague U19 i over 10 år. Buceta er kendt for sin evne til at få det bedste ud af sine spillere og for at skabe et positivt og støttende miljø for holdet.

Pedro Echague U19 er et talentfuldt og ambitiøst hold, der har potentialet til at opnå store ting i fremtiden. Holdet er et forbillede for unge basketballspillere i Spanien og er en stolthed for byen Zaragoza, hvor holdet har hjemmebane.