Results

Kazakhstan Student League 02/18 15:24 - ASU Dosmukhamedova v KGUTI W 67-53
Basketball - Kamper 02/17 15:58 - ASU Dosmukhamedova v ZKGMU W 38-21
ASU Dosmukhamedova er et basketballhold bestående af mandlige og kvindelige spillere fra Almaty State University i Kasakhstan. Holdet er opkaldt efter en af universitetets mest berømte alumni, Galym Dosmukhamedov, der var tidligere præsident i Kasakhstans basketballforbund.

Mændenes basketballhold konkurrerer i den kasakhiske National Basketball League, som er den øverste liga i Kasakhstan. Holdet har vundet ligaen fem gange, senest i 2021. Kvindernes basketballhold konkurrerer i den kasakhiske Women's Basketball League, hvor de har vundet ligaen tre gange, senest i 2022.

ASU Dosmukhamedova har også haft succes på internationalt niveau. Mændenes basketballhold har deltaget i FIBA Asia Champions Cup seks gange og har vundet turneringen en gang, i 2017. Kvindernes basketballhold har deltaget i FIBA Women's Asia Cup tre gange og har vundet turneringen en gang, i 2019.

ASU Dosmukhamedova er et af de førende basketballhold i Kasakhstan og har en rig historie med succes på både nationalt og internationalt plan. Holdet er kendt for sit hurtige spil og gode skydefærdigheder.