Lane Dragons Women

Leagues Played
WNCAAB 2
Related Teams
Lane Dragons

Results

WNCAAB 11/11 00:00 1 North Alabama kvinner v Lane Dragons Women L 98-57
WNCAAB 11/06 23:30 1 Alcorn State kvinner v Lane Dragons Women W 58-70
Lane Dragons Women er et elitebasketballag fra USA, der konkurrerer i den kvindelige Premier Basketball League (WCPL). Holdet blev grundlagt i 2018 og har hjemmebane i Lane College i Jackson, Tennessee.

Lane Dragons Women er ledet af cheftræner Adrian Wyatt, der har over 20 års erfaring inden for coaching på college- og professionelt niveau. Holdet består af en blanding af erfarne veteraner og unge talenter, der alle er dedikerede til at vinde og repræsentere USA på den internationale scene.

I WCPL-sæsonen 2023-24 sluttede Lane Dragons Women på andenpladsen i grundspillet og nåede kvartfinalerne i slutspillet. Holdet har fået ros for sin hurtige tempo og aggressive forsvarsstil.

Blandt bemærkelsesværdige spillere på Lane Dragons Women er point guard Alexis Jennings, forward Lauren Riley og center Ashley Woodard. Jennings er en dynamisk scorer og playmaker, mens Riley er en alsidig forsvarer med et godt skud. Woodard er en dominerende rebounder og forsvarsspiller.

Lane Dragons Women er et spændende hold at se, der repræsenterer det bedste inden for amerikansk kvindebasket. Holdet er forpligtet til at udvikle sine spillere både på og uden for banen og stræber efter at være en rollemodel for unge atleter i hele verden.