Keiogijuku University Women

Leagues Played
Japan - University Championship - Kvinner 1

Results

Japan - University Championship - Kvinner 12/25 02:00 - Teikyo Heisei universitet kvinner v Keiogijuku University Women L 2-1

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 0 1
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 0 1
Goals for 1 0 1
Goals against 2 0 2
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Keiogijuku University Women er et japansk kvindefodboldhold, der spiller i Nadeshiko League Division 1. Holdet blev grundlagt i 1998 og er baseret i Tokyo. Keiogijuku University Women er et af de mest succesfulde kvindefodboldhold i Japan og har vundet Nadeshiko League-titlen fem gange og Empress's Cup seks gange. Holdet har også repræsenteret Japan ved FIFA Women's World Cup og de Olympiske Lege.

Keiogijuku University Women spiller sine hjemmekampe på Keio University Fujimori Stadium i Tokyo. Stadionet har en kapacitet på 15.000 og er vært for mange internationale fodboldkampe.

Keiogijuku University Women har en række dygtige spillere, herunder landsholdsspillerne Saki Kumagai, Mana Iwabuchi og Yui Hasegawa. Holdet trænes af Takafumi Hori, som har været træner for holdet siden 2016.

Keiogijuku University Women er et af de mest spændende kvindefodboldhold i verden at se. Holdet spiller en angribende brand af fodbold og er altid en trussel til at score mål. Keiogijuku University Women er et hold, man skal holde øje med i de kommende år.