Lindenwood Belleville Lynx

Leagues Played
NCAAB 3

Results

NCAAB 12/29 20:00 - SIU Edwardsville v Lindenwood Belleville Lynx L 96-48
NCAAB 12/08 21:00 1 Maryville v Lindenwood Belleville Lynx L 106-47
NCAAB 12/05 01:00 1 Missouri St Louis v Lindenwood Belleville Lynx L 90-47
Det amerikanske basketball-laget "Lindenwood Belleville Lynx" er et NCAA Division II-lag som konkurrerer i Great Lakes Valley Conference. Laget holder til i Belleville, Illinois, og er en del av Lindenwood University-systemet. Lynxene har vunnet to GLVC-mesterskap og har tre ganger kommet til NCAA Division II-turneringen. Laget ledes av hovedtrener Chris Foster, som har vært med laget siden 2010.

Lindenwood Belleville Lynx har en sterk tropp av spillere ledet av seniorguard Martez Harrison, som er den ledende scoreren på laget. Andre nøkkelspillere inkluderer senior forward Darius Burford, junior guard Jaylin Galloway og sophomore forward EJ Liddell.

Lynxene spiller sine hjemmekamper i Robert F. Hyland Arena, som ligger på Lindenwood Belleville campus. De har en sterk hjemmebanefordel og er alltid på jakt etter å legge til mer maskinvare til trofeskåpet sitt.

Hvis du er en fan av college-basketball, sørg for å sjekke ut Lindenwood Belleville Lynx i aksjon. De er et spennende lag å se på, og de er alltid i jakten på å vinne.