Results

Guatemala - Primera Div. - Kvinner 06/30 00:00 - Chimaltenango/Tecpan Women v Huehuetenango kvinner L 44-58
Guatemala - Primera Div. - Kvinner 05/04 23:30 - Quetzaltenango kvinder v Chimaltenango/Tecpan Women L 65-51
Guatemala - Primera Div. - Kvinner 11/25 17:00 - Baja Verapaz Women v Chimaltenango/Tecpan Women L 48-36
Basketball - Kamper 09/08 23:00 - Quetzaltenango 1RA Women v Chimaltenango/Tecpan 1RA Women L 67-48
Chimaltenango/Tecpan 1RA Women er en basktballag fra Guatemala som spiller i den højeste liga i landet. Holdet blev grundlagt i 2015 og har hurtigt udviklet sig til en af de bedste hold i ligaen.

Holdet ledes af træner Marco Antonio Morales, som har været med holdet siden grundlæggelsen. Morales har en lang historie som træner i Guatemala og har ført Chimaltenango/Tecpan 1RA Women til to nationale mesterskaber.

Holdet består af en række talentfulde spillere, herunder kaptajnen Ana Lucía Martínez, som er en af de bedste spillere i Guatemala. Martínez er en alsidig spiller, som kan spille både som point guard og shooting guard.

Andre nøglespillere på holdet omfatter small forward Maria José Godínez, power forward Alejandra Morales og center Stephanie Alvarado. Godínez er en fremragende skytte, Morales er en stærk rebounder, og Alvarado er en dygtig forsvarer.

Chimaltenango/Tecpan 1RA Women er et hold med stor potentiale. Holdet er ungt og talentfuldt, og de har potentiale til at blive en af de bedste hold i Mellemamerika.