Ole Miss

Related Teams
Ole Miss kvinner
Ole Miss er et amerikansk college-basketballhold, der spiller i Southeastern Conference (SEC). Holdet er baseret på University of Mississippi i Oxford, Mississippi. Ole Miss basketball er repræsenteret af et mandligt og et kvindehold, som begge har traditioner for god præstation i NCAAs division 1. Holdets hjemmebane er Pavilion i Oxford, Mississippi.

Ole Miss' mænds basketballhold er trænet af Kermit Davis. Holdet vandt deres første nationale mesterskab i 1958 og vandt deres andet i 1963. Ole Miss har også været i finalen i Final Four tre gange (1959, 1981 og 2001). Holdet har vundet 12 SEC Regular Season Championships og 7 SEC Tournament Championships. De har i alt 26 NCAA Tournament-deltagelser, inklusive 6 Elite Eight-optrædener og 2 Final Four-optrædener.

Ole Miss' kvindebasketbalhold er trænet af Yolett McPhee-McCuin. Holdet har vundet 2 SEC Regular Season Championships og 2 SEC Tournament Championships. De har i alt 13 NCAA Tournament-deltagelser, inklusive en Final Four-optræden i 2007 og en Elite Eight-optræden i 2017.