Wikipedia - Superliga florbalu

Superliga florbalu (also Livesport Superliga) is the highest league in the league system of Czech men's floorball and comprises the top 14 Czech floorball teams. The season culminates in a play-off played by the best ten teams. The first season began in 1993–94.

The champion of the league is eligible to compete at the Champions Cup.

Tsjekkia - Extraliga er den øverste ligaen innen innebandy i Tsjekkia. Ligaen ble etablert i 1993 og består av 14 lag som spiller en dobbel rundeserie med etterfølgende sluttspill. Den mest suksessrike klubben i ligaens historie er Tatran Střešovice, som har vunnet 12 mesterskap. Mladá Boleslav, Sparta Praha og Vítkovice er også blant de mestvinnende klubbene i ligaen.

Extraliga er en av de sterkeste innebandyligaene i verden, og mange av de beste spillerne i verden spiller i ligaen. Ligaen er kjent for sin høye tekniske kvalitet og intense konkurranse. Hjemmekampene til de beste lagene spilles ofte for fulle tribuner, og ligaen har en stor fanskare både i Tsjekkia og i utlandet.

Tsjekkia - Extraliga er en av de mest spennende og underholdende innebandyligaene i verden, og den er absolutt verdt å følge for alle som er interessert i denne idretten.