10/23 09:30 - Indonesia vs Australia 8-3
10/23 07:00 - Timor Leste vs Cambodia 4-4
11/09 10:00 1 Malaysia vs Vietnam 7-6
11/09 07:00 1 Thailand vs Indonesia 3-2
11/07 11:30 1 Brunei vs Timor Leste 1-2
**AFF Futsal-mesterskapet**

AFF Futsal Championship er det fremste futsalmesterskapet i Sørøst-Asia, og samler de beste futsalandslagene i regionen. Turneringen ble etablert i 2001, og har siden den gang blitt arrangert hvert annet år.

**Deltakende lag:**

Mesterskapet består av 12 nasjonale futsalandslag fra AFF-regionen (Association of Southeast Asian Nations):

**Format:**

Turneringen spilles i et round-robin-format, der hvert lag møter alle de andre lagene i sin gruppe. De to beste lagene fra hver gruppe går videre til semifinalen, og vinnerne av semifinalen møtes i finalen.

**Historie:**

Thailand er det mest suksessrike laget i AFF Futsal Championship, og har vunnet turneringen 16 ganger. Indonesia, Malaysia, Vietnam og Myanmar har også vunnet tittelen.

**Siste mesterskap:**

Det siste AFF Futsal-mesterskapet ble arrangert i Thailand i 2022. Thailand vant turneringen, og beseiret Indonesia i finalen.

**Prispenger:**

Vinneren av AFF Futsal Championship mottar en premie på 50 000 amerikanske dollar. Andreplassen mottar 30 000 amerikanske dollar, og tredjeplassen mottar 20 000 amerikanske dollar.