LIV Golf London - Team Event

Results

Date R Hjemme vs Borte -
07/09 13:05 - LIV Golf London - Team Event vs View
**LIV Golf London - Lagturnering**

Bli med på LIV Golf London - Team Event, en spennende golfturnering som finner sted på Centurion Club i Hertfordshire, England. Denne banebrytende turneringen vil bringe sammen verdens beste golfspillere for å konkurrere i et unikt lagformat.

**Lagformat:**
Turneringen spilles i et lagformat, hvor 12 lag med fire spillere konkurrerer om en total premiepott på 25 millioner dollar. Hvert lag vil bestå av tre profesjonelle golfere og en amatørspiller.

**Spilleformat:**
Turneringen spilles over tre runder, med to runder på shotgun-start og en finalerunde med matchspill. Shotgun-starten sørger for raskt og spennende spill, mens matchspillet i finalerunden gir en intens og dramatisk avslutning.

**Verdensklasse-golfere:**
LIV Golf London - Team Event vil ha deltakelse fra verdens beste golfspillere, inkludert Dustin Johnson, Bryson DeChambeau, Phil Mickelson og mange flere. Disse superstjernene vil dele scene med lovende amatørspillere, noe som skaper en unik og konkurransedyktig atmosfære.

**En helg med underholdning:**
I tillegg til toppgolf vil LIV Golf London - Team Event by på en rekke underholdningsalternativer for fansen. Nyt livemusikk, utsøkte spisesteder og interaktive aktiviteter hele helgen.

Bli med på LIV Golf London - Team Event for en uforglemmelig golfopplevelse. Vitne til verdens beste golfspillere kjempe i et spennende og nyskapende format. Sikre deg billettene dine i dag og opplev spenningen i LIV Golf London!