WTT Contender Muscat Quals

WTT Contender Muscat Quals er en kvalifiseringsturnering til WTT Contender Muscat, en bordtennisturnering som finner sted i Muscat, Oman fra 27. til 30. oktober 2022. Kvalifiseringsturneringen vil finne sted fra 24. til 26. oktober 2022, og vil avgjøre hvilke spillere som kvalifiserer seg til hovedturneringen.

Kvalifiseringsturneringen vil ha et begrenset antall plasser, så spillerne oppfordres til å registrere seg tidlig. Registrering kan gjøres på WTTs offisielle nettside.

Hovedturneringen vil bestå av 32 spillere i singel for både menn og kvinner, og 16 par i double for både menn og kvinner. Kvalifiseringsturneringen vil avgjøre hvilke 16 spillere som kvalifiserer seg til singel hovedturnering for både menn og kvinner, og hvilke 8 par som kvalifiserer seg til double hovedturnering for både menn og kvinner.

WTT Contender Muscat er en viktig turnering på WTT-kalenderen, og tilbyr spillere en mulighet til å tjene rankingpoeng og forbedre sin verdensranking. Turneringen vil også være en god oppkjøring til WTT Star Contender Goa, som finner sted i India fra 1. til 6. november 2022.