WTT Feeder Olomouc - Kvinner

WTT Feeder Olomouc - Kvinner er en internasjonal bordtennisturnering som er en del av World Table Tennis (WTT)-serien. Turneringen arrangeres i Olomouc, Tsjekkia, og vil inneholde kvinnenes singel- og doubleturneringer.

De beste bordtennisspillerne i verden vil konkurrere i WTT Feeder Olomouc - Kvinner, og det er en flott mulighet til å se noen av de mest spennende talentene i sporten. Turneringen vil også gi verdifulle rankingpoeng for spillerne til WTT-rangeringen.

WTT Feeder Olomouc - Kvinner spilles i formatet best av fem sett, med hver set spilt til 11 poeng. Turneringen starter med gruppespill, der spillerne er delt inn i grupper på fire. De to beste spillerne i hver gruppe går videre til utslagsrunden.

Utslagsrunden spilles i et cupformat, med vinneren av hver kamp som går videre til neste runde. Finalen i kvinnenes singel- og doubleturneringer spilles søndag 12. mars 2023.

WTT Feeder Olomouc - Kvinner er en spennende turnering som vil gi mye underholdning og spenning. Det er en flott mulighet til å se noen av de beste bordtennisspillerne i verden konkurrere om topplasseringen.