West Indies vs England - 3rd Twenty20 Match

Results

Date R Hjemme vs Borte -
12/16 17:30 - Vestindia vs England 222/6(20)-226/3(19.5)
01/26 20:00 - Vestindia vs England 224-204
Vest-India mot England - Tredje Twenty20-kamp

Den tredje Twenty20-kampen mellom Vest-India og England er i gang! Dette er en spennende serie med kamper, og det er ventet at denne kampen vil bli like spennende som de to første.

Vest-India har vunnet de to første kampene i serien, og de håper å fullføre et rent sweep med en seier i denne kampen. De har et sterkt lag med spillere som Chris Gayle, Kieron Pollard og André Russell, og de er klare til å møte utfordringen som England gir dem.

England vil være ivrige etter å unngå et hvitkalk og vil gjøre alt de kan for å vinne denne kampen. De har også et sterkt lag med spillere som Joe Root, Eoin Morgan og Ben Stokes, og de vil være sikre på å gi Vest-India et tøft løp for pengene sine.

Kampen vil finne sted på Kensington Oval på Barbados, og det er ventet en stor folkemengde. Atmosfæren vil garantert bli elektrisk, og dette er en kamp som du ikke vil gå glipp av.

Så sørg for å stille inn og se Vest-India mot England i den tredje Twenty20-kampen. Det kommer garantert til å bli en spennende kamp!