South Africa vs India 3rd ODI

Sør-Afrika mot India i den tredje ODI-kampen

Den tredje og siste ODI-kampen mellom Sør-Afrika og India vil finne sted på Newlands Cricket Ground i Cape Town 23. januar 2023. Etter en spennende andrekamp, hvor India sikret en dramatisk seier, står begge lag klare til å gi alt i denne avgjørende kampen.

Sør-Afrika har vist seg som en tøff motstander i denne serien, og ledet an av Temba Bavuma, som scoret 110 runs i den andre kampen. Laget vil se etter å avslutte serien på en høy note og sikre sin første ODI-seier over India på hjemmebane siden 2018.

India, på den annen side, vil være fast bestemt på å opprettholde sitt dominerende grep over serien. Kaptein Rohit Sharma har vært i god form, og fikk en avgjørende 120 runs i den foregående kampen. Med en sterk bowlingrekke ledet av Mohammed Siraj og Kuldeep Yadav, vil India være trygg på å forsvare enhver totalsum de legger på tavlen.

Kampen lover å bli en spennende affære, med begge lagene som gir alt for å sikre seieren. Ikke gå glipp av denne spennende avslutningen på den tre-ODI-serien mellom Sør-Afrika og India.