Czech Cup Women

**Tsjekkisk Cup for kvinner – en av de største europeiske innebandyturneringene**

Tsjekkisk Cup for kvinner er en av de største og mest prestisjefylte innebandyturneringene i Europa. Turneringen arrangeres årlig i Praha, Tsjekkia, og samler de beste kvinnelige innebandylagene fra hele kontinentet.

**Historie og format**

Tsjekkisk Cup for kvinner ble første gang arrangert i 1994. Turneringen har siden vokst betydelig, og i dag deltar over 20 lag fra hele Europa. Turneringen spilles over tre dager, med innledende gruppespill etterfulgt av sluttspill.

**Lag og vinnere**

De siste årene har tsjekkiske lag dominert Tsjekkisk Cup for kvinner. HC Slavia Praha har vunnet turneringen fem ganger, mens 1. SC Vitkovice har vunnet fire ganger. I 2023 vil de beste lagene i Europa konkurrere om den ettertraktede pokalen.

**Stjerner og talenter**

Tsjekkisk Cup for kvinner er et utstillingsvindu for noen av de beste innebandyspillerne i verden. Tidligere vinnere inkluderer stjerner som Petra Durchova, Tereza Urbankova og Denisa Billova. Turneringen gir også yngre spillere en sjanse til å vise frem talentet sitt på den internasjonale scenen.

**Atmosfære og opplevelse**

Tsjekkisk Cup for kvinner er en uforglemmelig opplevelse for både spillere og fans. Turneringen spilles i et toppmoderne anlegg med en elektrisk atmosfære. Fans kan forvente høynivåinnebandy, spenning og underholdning fra start til slutt.

**Bli med på moroa**

Hvis du er en fan av innebandy, er Tsjekkisk Cup for kvinner et must-see. Bli med på moroa og opplev noen av de beste kvinnelige innebandyspillerne i verden i aksjon.