AUS Camperdown

Results

Date R Hjemme vs Borte -
01/20 03:46 5 løp - Camperdown vs View
01/15 06:15 8 løp - Camperdown vs View
01/15 01:51 1 løp - Camperdown vs View
**AUS Camperdown: En spennende hesteveddeløpsturnering i hjertet av Victoria**

Gjør deg klar for en dag med adrenalinfylt hesteveddeløp på AUS Camperdown, en av Victorias mest ikoniske baner. Denne spennende turneringen lover en dag med non-stop action, førsteklasses hester og sjansen til å vinne stort.

* **Spennende løp:** Opplev spenningen ved å se topphester konkurrere i en rekke løp, inkludert hovedløpet, Camperdown Cup.
* **Renommert bane:** Camperdown Racecourse er kjent for sin naturskjønne beliggenhet og førsteklasses fasiliteter, som gir en uforglemmelig dag for alle besøkende.
* **Eksklusiv VIP-opplevelse:** Oppgrader opplevelsen din med en eksklusiv VIP-pakke som inkluderer premiumutsikt, fine middager og ubegrensede drinker.
* **Underholdning for alle:** I tillegg til veddeløp vil det være et utvalg av underholdning for alle aldre, inkludert livemusikk, barneaktiviteter og utstillinger.
* **En sjanse til å vinne:** Test lykken med forskjellige veddemålsmuligheter og sjansen til å vinne stort på dagens løp.

Uansett om du er en ivrig hesteveddeløpsfan eller bare ute etter en morsom dag ute, er AUS Camperdown turneringen du ikke bør gå glipp av. Sikre billettene dine i dag og bli en del av spenningen!