AUS Longreach

Results

Date R Hjemme vs Borte -
09/23 05:22 4 løp - Longreach vs View
09/25 07:26 7 løp - Longreach vs View
**AUS Longreach: Ein hesteveddeløpsarrangement utenom det vanlige**

Gjør deg klar for en uforglemmelig hesteveddeløpsopplevelse med AUS Longreach!

Arrangementet holdes i det ikoniske Longreach-området i det sentrale Australia, kjent for sin rike kulturarv og fantastiske natur. AUS Longreach lover en spennende helg fylt med hjertebankende løp, underholdning og kulturelle opplevelser.

**Førsteklasses hesteveddeløp**

Vitne til noen av de beste hestene og jockeyene i landet som konkurrerer om en rekke priser og prestisje. Fra spennende sprintløp til utholdende utholdenhetsløp, vil det være noe for enhver racingentusiast.

**Underholdning for alle**

I tillegg til løpene tilbyr AUS Longreach en lang rekke underholdning for hele familien. Nyt livemusikk, utstillinger, matboder og et spesielt barnesone.

**Oppdag autentisk australsk kultur**

Fordyp deg i den unike kulturen i Longreach-regionen. Besøk det historiske Qantas Founders Outback Museum, lær om den lokale aborginske arven og nyt en autentisk australsk opplevelse på en av de berømte storfegårdene i området.

**Overnatting og fasiliteter**

AUS Longreach tilbyr en rekke overnattingsmuligheter for å passe alle budsjetter, inkludert camping, hytter og hoteller. Arrangementet har også utmerkede fasiliteter, inkludert restauranter, barer og toaletter.

**Bli en del av spenningen**

Bli med oss på AUS Longreach for en uforglemmelig feiring av hesteveddeløp, kultur og underholdning. Kjøp billetter i dag og gjør deg klar for en helg som vil skape varige minner!