New Zealand vs Bangladesh 3rd ODI

Nyzealand mot Bangladesh 3. ODI

Nyzealand og Bangladesh møtes til en spennende tredje ODI i deres pågående serie. Etter at Bangladesh vant den første kampen med tre wickets, kom Nyzealand tilbake i den andre kampen og vant med 88 løp. Nå er det alt å spille for i den avgjørende kampen.

Nyzealand har en sterk battingoppstilling ledet av Martin Guptill, Kane Williamson og Ross Taylor. De vil se å legge opp en stor sum på brettet og sette Bangladesh under press. Bangladesh, på den annen side, har noen gode spillere i Tamim Iqbal, Shakib Al Hasan og Mushfiqur Rahim. De må få en god start med flaggermuset og bygge partnerskap for å utfordre Nyzealand.

Balling vil også være avgjørende i kampen. Nyzealand har Trent Boult, Matt Henry og Mitchell Santner i angrepsrekke, mens Bangladesh vil stole på Mustafizur Rahman, Shakib Al Hasan og Mehidy Hasan Miraz for å ta wickets.

Kampen lover å bli en tett konkurranse, og begge lag vil være desperate etter å vinne og sikre serien. Hold deg oppdatert for all action fra den tredje ODI mellom New Zealand og Bangladesh.