Battle of the Brits

Battle of the Brits er en tennisturnering som blev etableret i 2020 som et resultat af den verdensomspændende COVID-19-pandemi. Turneringen blev oprettet for at give britiske tennisspillere mulighed for at konkurrere mod hinanden under sikre forhold og samtidig forberede sig til den genoptagne professionelle sæson.

Turneringen omfatter både herresingle- og damesinglekonkurrencer samt en mixed doubble-konkurrence. Hver konkurrence består af otte spillere, som er opdelt i to grupper. De to bedste spillere fra hver gruppe går videre til semifinalerne og finalen.

Battle of the Brits har tiltrukket nogle af de bedste britiske tennisspillere, herunder Andy Murray, Johanna Konta, Dan Evans og Heather Watson. Turneringen er blevet afholdt på forskellige spillesteder i Storbritannien, herunder National Tennis Centre i Roehampton, og er blevet sendt live på tv af Amazon Prime Video.

Battle of the Brits har været en stor succes og har hjulpet britiske tennisspillere med at holde sig skarpe og konkurrencedygtige under pandemien. Turneringen er også blevet rost for at fremme britisk tennis og for at give nye talenter mulighed for at vise deres kunnen.