10/04 01:31 4 løp - Taree vs View
10/04 01:15 3 løp - Taree vs View
10/04 00:58 2 løp - Taree vs View
10/04 00:40 1 løp - Taree vs View
AUS Taree er en prestisjefylt myndeturnering som arrangeres på Taree Greyhound Racing Club i New South Wales, Australia. Turneringen ble etablert i 1960 og har siden blitt et av de mest ettertraktede mynderacene i landet. Hvert år tiltrekker AUS Taree noen av de beste myndene og trenerne fra hele verden, som konkurrerer om en stor pengepremie og prestisjetunge tittelen som AUS Taree-mester.

Banen på Taree Greyhound Racing Club er en av de lengste i Australia, med en runde på 515 meter. Dette gir myndene mye plass til å løpe og strekke seg, noe som resulterer i spennende og fartsfylte løp. Turneringen holdes vanligvis over flere uker, med flere løp hver kveld. De innledende rundene reduserer antallet deltakere til et felt på åtte hunder som konkurrerer i finalen.

Finalen i AUS Taree er en storslått begivenhet som tiltrekker store folkemengder. Hver mynde som kvalifiserer seg til finalen, har muligheten til å skrive seg inn i historiebøkene og bli kronet til AUS Taree-mester. Turneringen er kjent for sin intense konkurranse og spennende avslutninger, noe som gjør den til et obligatorisk arrangement for myndeentusiaster.