Island - Int. - Mixed double

Island - Int. - Mixed double

Island - Int. - Mixed double er en international badmintonturnering, der afholdes i Reykjavik, Island. Turneringen er åben for spillere fra alle lande og har en præmiepulje på 10.000 dollars.

Turneringen blev første gang afholdt i 2015 og har siden da tiltrukket nogle af verdens bedste badmintonspillere. Vinderne af turneringen i 2019 var japanske Yuta Watanabe og Arisa Higashino.

Island - Int. - Mixed double er en del af Badminton World Federation (BWF) World Tour, som er en serie af internationale badmintonturneringer, der afholdes hvert år. Turneringen er kategoriseret som en BWF World Tour Super 100-turnering, hvilket betyder, at den er en af de mindste turneringer i serien.

Turneringen spilles på Laugardalshöll, som er et af de største sportskomplekser på Island. Komplekset har 12 badmintonbaner og kan rumme op til 5.000 tilskuere.

Island - Int. - Mixed double er en vigtig begivenhed i den islandske badmintonkalender og tiltrækker hvert år mange tilskuere. Turneringen er også en god mulighed for islandske spillere til at konkurrere mod nogle af verdens bedste.