FIVB Knokke-Heist

**FIVB Knokke-Heist: En sandfylt spenning**

Bli med til den pulserende strandbyen Knokke-Heist i Belgia når FIVB World Tour Elite 16-turneringen slår sanden til live fra 20. til 24. juli 2023.

Denne prestisjetunge begivenheten samler topp strandvolleyballspillere fra hele verden som kjemper om toppstemt trofe og verdensrankingpoeng. Med sitt elektrifiserende miljø og høye spillstandard, vil FIVB Knokke-Heist garantert levere spenning fra første til siste serve.

Bli vitne til de atletiske prestasjonene til disse dyktige idrettsutøverne når de hopper, blokkerer og smeller gjennom de intenst konkurransedyktige kampene. Omtrent 20 herre- og damelag vil kjempe hardt om seieren, og vise sin eksepsjonelle ferdighet, utholdenhet og lagånd.

Utenfor sanden vil besøkende finne et utvalg av underholdning, matboder og aktiviteter for fans i alle aldre. Nyt den summende atmosfæren mens du heier på favorittene dine eller mingler med andre entusiaster.

FIVB Knokke-Heist er mer enn bare en sportsbegivenhet; det er en feiring av strandvolleyball, kultur og kystlivet. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve sandens spenning og den uforglemmelige atmosfæren i en av de mest sjarmerende byene i Belgia.

Kjøp billettene dine i dag og vær en del av den legendariske FIVB Knokke-Heist-opplevelsen!