New Zealand Open Women

Links
Wikipedia

The New Zealand Open in badminton is an international tournament held in New Zealand. In 2011, the New Zealand International was originally scheduled to be a Grand Prix event, but was downgraded to International Challenge level due to lack of funding. This tournament has been a part of BWF World Tour since 2018.

**New Zealand Open Women**

New Zealand Open for kvinner er en årlig internasjonal badmintonturnering som arrangeres i New Zealand. Turneringen er en del av BWF World Tour-kategorien og ble første gang avholdt i 1927.

New Zealand Open for kvinner tiltrekker seg noen av verdens beste badmintonspillere, og det er en av de mest prestisjefylte turneringene på den internasjonale badmintonkalenderen. Turneringen spilles over en periode på en uke, og det er fem kategorier: singel, dobbel, mixed dobbel, lag og parabadminton.

Premiepotten for New Zealand Open for kvinner er på USD 150 000, og det deles ut verdensrankingpoeng til spillerne som deltar. Turneringen er en viktig del av verdensrankingen, og den er derfor en viktig mulighet for spillerne til å forbedre sin posisjon på verdensrankingen.

New Zealand Open for kvinner er en populær begivenhet for badmintonfans i New Zealand og over hele verden. Turneringen sendes direkte på fjernsyn og dekkes av en rekke medier. Det er en flott mulighet for fansen til å se noen av verdens beste badmintonspillere i aksjon og til å oppleve spenningen og dramatikken i en internasjonal badmintonturnering.