Carinthians Soccer Women

Leagues Played
Østerrike - Cup - Kvinner 1

Results

Østerrike - Cup - Kvinner 11/19 13:00 - Carinthians Soccer Women v FK Austria Wien kvinner L 0-6

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 0
Wins 0 0 0
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 0 0 0
Goals against 6 6 0
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 1 0
**Carinthias Soccer Women - Et lag av lidenskap og prestasjoner**

Carinthias Soccer Women er et fotballag fra Klagenfurt, Østerrike. Laget har en lang og suksessrik historie, og har vunnet flere nasjonale mesterskap.

Carinthias-spillerne er kjent for sin lidenskap for fotball, og deres sterke lagånd. De jobber hardt på treningsbanen, og gir alltid sitt beste på banen. Laget har en sammensatt tropp med talentfulle spillere fra hele verden.

Trenerteamet til Carinthias er ledet av hovedtrener Pia Wunderlich. Wunderlich er en tidligere landslagsspiller, og har mye erfaring med å utvikle unge spillere. Hun har en klar visjon for laget, og jobber for å skape et miljø der spillerne kan trives og lykkes.

Carinthias spiller hjemmekampene sine på Wörthersee Stadion. Stadionet ligger i hjertet av Klagenfurt, og skaper en unik atmosfære på kampdag. Lagets fans er lidenskapelige og støttende, og de spiller en viktig rolle i lagets suksess.

Carinthias Soccer Women er et lag med store ambisjoner. De jobber for å bli det beste kvinnelaget i Østerrike, og for å gjøre det bra i europeisk konkurranse. Laget er godt rustet for suksess, og de vil fortsette å være en kraft å regne med i årene som kommer.