Results

USA - NISA Independent Cup 07/26 00:00 - Magia Futbol Academy v LA Force L 2-3
USA - NISA Independent Cup 07/18 03:00 - ASC San Diego v Magia Futbol Academy W 1-4

Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 1 1 1
Wins 0 0 1
Draws 0 0 0
Losses 1 1 0
Goals for 2 2 4
Goals against 3 3 1
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 0 0 0
Magia Futbol Academy er et fotballakademi som gir et helhetlig utviklingsprogram for spillere i alle aldre og ferdighetsnivåer. Vi tilbyr en rekke programmer, inkludert toppmoderne fasiliteter, erfarne trenere og et støttende miljø.

Vårt oppdrag er å utvikle spillere on and off the pitch ved å fremme verdier som sportsånd, integritet og teamwork. Vi tror at fotball er mer enn bare en idrett; det er en kraft som kan forandre liv.

På Magia Futbol Academy er vi lidenskapelig opptatt av å hjelpe våre spillere med å nå sitt potensial. Vi tilbyr et bredt spekter av programmer og tjenester for å møte behovene til hver enkelt spiller, inkludert:

- Ungdomsprogrammer
- Seniorprogrammer
- Trenerutvikling
- Talent-ID
- Fysisk opptrening
- Ernæringsveiledning

Hos Magia Futbol Academy er vi forpliktet til å skape en positiv og støttende læringsmiljø. Våre trenere er erfarne fagfolk som er dedikert til å hjelpe spillerne våre med å utvikle ferdighetene, selvtilliten og lederegenskapene de trenger for å lykkes.

Hvis du er lidenskapelig opptatt av fotball og ønsker å ta spillet ditt til neste nivå, er Magia Futbol Academy stedet for deg. Kontakt oss i dag for å lære mer om våre programmer og tjenester.