World Bowls Challenge 2022

Results

Date R Hjemme vs Borte -
07/29 13:34 - Petelo Gabriel vs Leonard Callus 0-0
**World Bowls Challenge 2022**

Velkommen til World Bowls Challenge 2022, den årlige begivenheten som samler verdens beste bowlingspillere fra hele verden!

I år foregår turneringen i den pulserende metropolen Oslo, Norge, fra 29. juni til 3. juli. Ta turen til den toppmoderne Ullevaal Stadion og bli vitne til spenningen, ferdighetene og presisjonen til elitespillere som konkurrerer om den ettertraktede World Bowls Challenge-troféen.

Med representanter fra mer enn 20 land vil turneringen by på et utrolig nivå av konkurranse, fra stjerner i verdensklasse til stigende talenter. Se spillerne navigere de utfordrende banene og vise frem sine utrolige ferdigheter innenfor launet, par og fours.

I tillegg til de intense bowlingkampene vil World Bowls Challenge 2022 tilby en rekke spennende arrangementer for fans og besøkende. Fra møt-og-hils med spillerne til interaktive opplevelser, er det noe for alle.

Ikke gå glipp av muligheten til å oppleve verdens beste bowlingspillere konkurrere på toppnivå. Kjøp billettene dine i dag og vær en del av World Bowls Challenge 2022, en uforglemmelig feiring av sport, ferdigheter og spenning!