Statistikk

 TotalHjemmeBorte
Matches played 4 1 4
Wins 1 1 1
Draws 0 0 0
Losses 3 0 3
Goals for 4 2 4
Goals against 9 1 9
Clean sheets 0 0 0
Failed to score 1 0 1
**Swetes FC** er et fotballklubb i Antigua og Barbuda, som spiller i landets øverste divisjon, Premier Division. Klubben ble grunnlagt i 2006, og er basert i landsbyen Swetes.

**Historie:** Swetes FC ble etablert av en gruppe lokale spillere og entusiaster i 2006. De begynte i de lavere divisjonene, og rykket gradvis opp til Premier Division i 2012.

**Hjemmebane:** Swetes FC spiller sine hjemmekamper på Swetes Community Playing Field, som har en kapasitet på rundt 1500 tilskuere.

**Prestasjoner:** Swetes FC har vunnet Premier Division to ganger, i 2018 og 2021. De har også vunnet FA Cup en gang, i 2020.

**Spillere:** Swetes FC har en blanding av lokale og internasjonale spillere. Noen av de mest bemerkelsesverdige spillerne som har spilt for klubben inkluderer Josh Parker, Keiran Murtagh og Ranjae Christian.

**Trener:** Den nåværende treneren for Swetes FC er Orville Warner. Warner er en tidligere spiller for Antigua og Barbudas landslag, og har også trent flere andre klubber i landet.

**Supportere:** Swetes FC har en lojal fanskare som kalles "The Sweet Union". Supporterne er kjent for sin lidenskapelige og støttende atmosfære på hjemmekampene.