12/25 08:25 10 løp - Kanazawa vs View
12/23 09:25 10 løp - Kanazawa vs View
12/23 08:45 9 løp - Kanazawa vs View
**JPN Kanazawa løp**

JPN Kanazawa løp er en årlig travløpsbegivenhet som holdes i byen Kanazawa, Japan. Løpet har blitt holdt siden 1960 og er et av de mest prestisjefylte travløpene i Japan.

Løpet arrangeres vanligvis i slutten av september eller begynnelsen av oktober og har et samlet premiepenger på 100 millioner yen (ca. 920 000 USD). Løpet er åpent for fire år gamle travhester og består av flere elimineringsløp som fører frem til en finale.

Finale løpet arrangeres på Kanazawa travbane og er en begivenhet som tiltrekker seg store folkemengder. Selve løpet er en spennende konkurranse mellom noen av Japans beste travhester, og vinneren mottar en stor pengepremie og prestisjetrofeet.

JPN Kanazawa løp er en viktig begivenhet i japansk hestesport og tiltrekker seg fans og spillere fra hele landet. Det er et spennende og prestisjetungt løp som tilbyr en unik mulighet til å oppleve det beste innen japansk travløp.